OM OSS

Eventtraller ble opprettet våren 2019, for å dekke et generelt behov for bedre synlighet av foretak og bedrifter gjennom økt eksponering, samt en enkel og anvendelig løsning for “street food” og annen servering.
Selskapet Eventtraller bistår med rådgivning til å finne riktig produkt om du vil øke synlighet for din bedrift, enten det er i forbindelse med eventer og andre aktiviteter eller i hverdagen i form av en “eyecatcher” i butikk eller besøkslokale.
Trallene spesialbygges for å dekke alle slags behov, og kan leveres med komplett utstyr for salg og servering av iskrem, grillmat, øl, crêpes, kaffe m.m.
Traller, vogner, sykler og billboards produseres i EU under strenge regler, og har ca 4-6 ukers leveringstid.Ved bestilling får du tildelt en kontaktperson hos oss som følger deg opp fortløpende frem til levering. I vår nettbutikk kan du også følge statusen på din bestilling. Du vil få en estimert leveringsdato (innen 6 uker) kort tid etter bestilling, og produktet du har bestilt blir levert til ønsket adresse.
Trallene leveres basic ensfarget, og kan oppgraderes med del- eller helfoliering etter ditt ønske. NB: ved foliering tillegges leveringstiden 1-2 uker. Foliering utføres i Norge av en av våre samarbeidspartnere.
Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat eller mer info!
Du når oss på:
telefon 979 97 333 eller på post@eventtraller.no.